Sunday, March 18, 2007

Concert Norther in Inferno Club

Au cantat Scorngrain, Profane Omen, Norther. 8€ biletul.

Pe Scorngrain i-am prins la ultimul "cantec", deci nu pot spune nimic despre ei, decat ca e ceva black. Oamenii stau pe scaun si asculta. Foarte ciudat avand in vedere ca in Romania putine trupe reusesc sa cante asa. Si de obicei ar avea "public".









Asa arata prin bar. Nu e mai mare decat o krokoteka normala de la noi, dar berea e mai ieftina decat la alte baruri la care am fost (3.8€). Pe scena nu e loc nici macar de oamenii care presteaza. Tobele sunt (dupa parerea mea) de copii, insa sunt informat ca sunt niste tobe ft scumpe, desi mici. In orice caz suna bine.







Profane Omen canta ceva amestecat, metal in forta pentru pogo. Pogo care se si intampla insa nu asa frumos ca la teambuilding-ul din 1 dec. 2006 de la Vatra Dornei. Oricum cativa oameni se aduna in fata scenei.









Urmeaza Norther, cu acelasi vocal pe care l-am vazut la Ensiferum. Ma impresioneaza din nou pentru ca canta la chitara lucruri complicate si face si voce in acelasi timp.












Momentul *uck. Nu am inteles, evident, despre ce e vorba. Poate are legatura cu alegerile din zona. Vot uninominal. Finlandezii nu stiu pe cine sa aleaga, ce le mai poti promite? Alcool mai ieftin poate? Vreme mai buna? Credeam ca a venit primavara. Zapada ce a aparut peste noapte ma contrazice. Si ninge in continuare de 24 de ore.



2 comments:

Traian Brad said...

Când te vedem Mexicane şi pe tine pe o scenă în Frigland?

Wolfdance said...

Rabdare, repetitiile au inceput, urmeaza sa inregistram si sa trimitem demo, iar daca cineva considera ca meritam, o sa cantam si live.