Friday, June 8, 2007

Noroc chior

PERKELE!!! Pentru prima data de cand am venit aici m-am enervat. Nu m-am enervat ca e ziua prea lunga. De cand am venit astia au tot dinamitat o stanca si au mutat bolovanii dintr-un loc in altul, peste drum de bloc. Iarna, vara ei incep lucrul la 7, dormi mai mult daca poti! Am zis ca nu-i bai, si asa schimbam apartamentu si mai am si niste dopuri de urechi bune. Am schimbat apartamentul cu unul de pe partea opusa a cladirii. Ma gandeam ca oare cine mai face galagie aici, nu e nimic, decat o gradinita jos. Ei bine, am un noroc chior. S-au trezit astia destepti nevoie mare sa faca un topogan pentru gradinita, nimic special, un rahat acolo. In Romania am vazut un parc intreg montat intr-o zi si nici dupa 5 ani romanii nu reusisera sa-l demoleze. Treaba rezistenta. Astia "lucreaza" aici de cateva saptamani, si uite pentru ce! Si ia uite si cum lucreaza! Mare diferenta fata de Romania? Daca o vede cineva sa mi-o arate! Uite si marele topogan! Io-l montez intr-o dupamasa, ce naiba! Cu ciocan si cuie!
Hai noroc copii, ziceti mersi ca nu am grenade.









Asta imi aduce aminte (iar) de momentele vesele cu Toma Caragiu, citez: "Acum ca ne-am facut ca muncim, hai sa mergem sa luam si chenzina..."
Nici nu ar fi asa mare problema daca nu ar incepe sa lucreze la 6 dimineata!!! Fute-m-as in capu lor de insomniaci! Io am perdea si dorm oricat! Da' pot? Cand isi pornesc tractoru niciun termopan nu rezista! Si ce fac cu tractoru, va intrebati? Si eu ma intreb... cred ca muta nisip. Asa ca m-am enervat, pentru prima data. Ma pis si pe aia care-i trimit la lucru asa devreme, mama lor de exploatatori. Nu este deloc respect pentru clasa muncitoare.









Din fericire privelistea de pe geam compenseaza mult. Asa arata noaptea la 12 fara ceva. In fiecare zi (ca noapte nu mai e). E superb.

No comments: