Thursday, December 6, 2007

Team building (cu pogo) - Ilola

6 Decembrie, ziua naţională la friglandezi. Ca să nu ne plictisim, ni se organizează alt team building la care particip cu plăcere pentru că include călărie (pe cai, nu vă gândiţi la altceva), măcar 3 feluri de saună şi baie fierbinte în aer liber. Pozele cam lipsesc că aparatu' s-a cam stricat.

Aşa că ui aici, pornim, nu chiar de dimineaţă, însă ne încălzim un pic pe autocar.
Pohjanmaan kautta!După saună, ne vine rândul la cai. Aici îs io cu pretenu' meu calu, care o fo' bun şi nu m-o muşcat şi nici nu m-o aruncat pe jos în noroi... ghinion, zăpada se topise...
Cred că sunt unicul... unic şi nemaivăzut... dintre colegii mei, care s-a urcat pe cal fără a calca pe scaunul ajutător.
Şi din păcate restul de poze, unde explic pe larg cum strămoşii mei vikingii au cucerit aceste pământuri, au dat nume marelui popor Rus şi şi-au pus-o cu femeile de pe ţărmurile Mării Negre... ce ziceam? A... pozele... sunt ori inexistente, ori cu "zgomot", ori prea tremurate.

3 comments:

Anonymous said...

Vreau inapoi finlandeza saptamanii!!!

Wolfdance said...

Si eu o vreau, dar aparatu foto e la reparat. Poate noul model de ford mondeo iti pare dragut...

Anonymous said...

Well, mie nu mi se par prea tremurate pozele din postul asta! Ce-i drept, mi-ar fi placut sa vad alea cu stramosii tai vikingii... :-D